06 - 212 760 59 info@kuipershovenier.nl

Over ons

 

Over Kuipers Hovenier

Mijn naam is Emiel Kuipers en zet mij bij iedere klus vol passie en inzet in om het tot een succes te laten leiden.

Op mijn 17de begon ik met de hoveniersopleiding op Terra Groningen, vanaf toen ben ik ook begonnen met het klussen in de tuinen.
Met een tractor die ik van mijn vader mocht lenen en een aanhangertje van mijn opa ging ik bij de klanten langs, omdat ik toen nog geen auto mocht rijden kwam ik op deze manier van a naar b.

Doordat wij netjes werk afleverde bereidde het netwerk steeds meer uit en was er soms weinig tijd voor school, toch wist ik mijn hovenierdiploma niveau 4 afteronden en ben ik vanaf 1 januari 2019 gestart met mijn eigen bedrijf (Kuipers hovenier).

Wij voeren bijna alle werkzaamheden zelf uit, alleen bestrating doen wij in samenwerking met een ander hoveniersbedrijf, dit is een bedrijf die wij goed kennen en hierdoor weten we dat u staatklus strak en vakkundig wordt afgerond en dat u er jaren van kan genieten.

Doordat wij een klein bedrijf zijn heeft u van het begin tot het eind van het project dezelfde aanspreekpunt. Zo zal de klus van begint tot eind in goed overleg uitgevoerd worden.

Wij denken nooit in problemen maar altijd in oplossingen en zijn altijd opzoek naar nieuwe ideeën en verbeteringen, geen klus is voor ons te gek.

Ook denken wij altijd met de klant mee en maken wij af en toe nog een grapje, zodat de werksfeer altijd leuk blijft.

Ons slogan is dan ook ‘Kuipers hovenier maakt met plezier uw tuin schier’.